Publiser dine
attraksjoner

Bli en del av Voice of Norway appen. Gjør dine historier og din informasjon tilgjengelig.

Voice of Norway publisher

En app for lokale attraksjoner i hele landet.

Voice Of Norway er en landsdekkende app for blant annet lokale reiselivsaktører, kommuner, fylkeskommuner, skulpturparker, museum, historielag og persontransport-selskaper. Her kan hver aktør enkelt selv legge inn og publisere lokalt innhold. Appen formidler innholdet med bilder, fortellerstemme og tekst, på flere språk.

Som kunde får du tilgang til Voice of Norway sitt publiseringsverktøy

Intuitivt og enkelt brukergrensesnitt.

Så enkelt publiserer du innholdet ditt

POI = Point Of Interest (interessepunkter)

Så enkelt er det å publisere

1

Skriv norsk tekst på attraksjonen.

2

Plasser GPS-punkt på kartet.

3

Last opp bilder/film

4

Velg språkene du vil ha med.

5

Vi oversetter teksten og spiller inn lyden i lydstudio.

6

Publiser.

Slik ser det ut etter publisering

Bilde Friaren – Syv søstre

Tekst

Skriv en tekst på norsk.

(Voiceover og oversetting tar vi oss av).

Bilde

Legg inn bilde fra attraksjonen.

Kart

Plasser punkt på kartet.

Lytt til eksempler på fortellerstemmer

Start video
Start video
Start video
Start video
Start video

Vil du vite mer?

Kontakt oss gjerne for å få vite mer om løsningen og hvordan du kan få din virksomhet med i Voice of Norway.

Dette sier kundene

«Molde kommune har lagt til rette for at både lokalbefolkningen og besøkende skal få lære mer om byen og de personene og hendelsene som har formet den. Guiding gjennom Voice of Norway har åpnet opp for en flott måte å formidle informasjon, historie-, og kulturarv på.»

Ordfører Torgeir Dahl

“FRAM tilbyr ferdigpakkede reiser med offentlig transport for både norske og internasjonale turister. Vi har tatt i bruk audioguider fra Voice of Norway på mange av våre turer for å gi de reisende en mer komplett reiseopplevelse!»   

Marit Holen – FRAM – Møre og Romsdal Fylkeskommune

« Polar Park har gjester i alle aldre og fra mange nasjonaliteter – etter at vi tok i bruk Voice Of Norway har vi fått mange gode tilbakemeldinger. Gjestene setter pris på informasjonen som blir gitt og det har gjort besøket i parken til en veldig god opplevelse!»

Daglig leder – Jens-Kristian Dybwad

«Tynset kommune fikk sommeren 2019 produsert sin egen audiovisuelle guide i Voice of Norway appen. Manus ble utarbeidet av oss, og Experio (Voice of Norway) teamet stod for oversettelse og fortellerstemmer. Vi har lagt til rette for at innbyggerne i Tynset, både unge og eldre, og ikke minst besøkende, skal få lettere tilgang til lokal historie og hendelser som har formet distriktet vårt. Om du kommer kjørende gjennom Tynset, eller går til fots i sentrum, får du historiene fortalt helt automatisk!»

Stein Jaran Kaasin – kulturkonskulent

«Vi fikk installert i sommer vår naturguide-lydguide på Voice of Norway for vår 2,5 km lange natursti «Oldemorsstien». Gjestene kan gå en times tur i vakker høyfjellet og nyte både utsikt og natur, samt lære om omgivelsene underveis, mens man går. Vi har lagt inn 10 poster på turen med kvalitets informasjon om natur, økologi, insekter, planter, bær, fugler og dyreliv, krigshistorie, fjelldikt og avslutning med et miljøbudskap og oppfordring om også å ta vare på naturen der en kommer fra. Vi er veldig tilfreds med produktet, med leveranse på hele 10 språk innen 30 dager, og med gode fortellerstemmer med flotte innlesningsevner . Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på vårt unike innhold i Voice of Norway, som ble publisert den 27 juli i år, blant annet fra mange utenlandske familier. Vi synes vi har fått mye for pengene. Vi utarbeidet manuset selv, men var under prosessen i tett dialog med Voice of Norway teamet som stod for oversettelser og fortellerstemmer. Vi har nå fått et bra utendørs produkt som henger godt sammen med vår innendørs høyt internasjonale prisbelønte interaktive natur og villreinutstilling. Vi kan nå tilby et «utendørs museum». Jeg er veldig tilfreds med servicenivået til Experio, og de var lett tilgjengelig og fulgte oss raskt og godt opp. Kan sterkt anbefales!»

– Per Lykke, Styreleder

Automatisk avspilling med Geofence-teknologi

Med geofence-teknologi blir informasjonen tagget i forhold til plassering i landskapet. Når sluttbrukeren (for eksempel turisten eller den barneskole-elevene som er på klassetur) nærmer seg objektet/stedet, aktiveres og formidles informasjonen automatisk med bilder, tekst og lyd.

Aktiveringsavstanden tilpasses type punkt; f.eks har et fjell større radius enn en statue.

Referanser

Tynset-kommune-liten
Tynset kommune

Referanser

Siste nytt

Molde-city-audio-guide-night

Voice of Norway nå også på japansk i Molde

Voice of Norway vokser stadig,

og mengden av innhold utvikles hele tiden. På grunn av stor etterspørsel etter innhold på japansk, fra japanske turister, har vi nå oversatt og fått på fortellerstemme på japansk på en stor del av Moldeguiden.

Les mer »

Som kunde får du tilgang til Voice of Norway sitt publiseringsverktøy

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.